MENUKAART

Voorgerechten
  • Buikspek – wulken – aardpeer – hazelnoot – vinaigrette van shiso
  • Eekhoorntjesbrood – knolselderij – ontbijtkoek – rode wijnsiroop

         Tussengerechten

  • Rode mul – chorizo – prei – peterselie – `pil pil`saus
  • Gyoza – quattro formaggi – boerenkool – saus van gerookte walnoten

         Hoofdgerechten

  • Ravioli – rucola – aardappel – zonnebloempitten – aceto balsamico dressing
  • Eendenfilet – worstenbroodje – kervelwortel – eigen jus met truffel

        Kaasgerecht

  • Kaas van de wagen i.p.v. dessert (Supplement €9,-)

        Desserts

  • Semifreddo – ricotta – koffie – cacao
  • Amandel crème brûlée – Buddha`s finger – kletskop – sorbet van mandarijn

3-gangen menu (voorgerecht/hoofdgerecht/nagerecht)         €54

3-gangen menu (voorgerecht/tussengerecht/hoofdgerecht) €60

4- gangen menu                                                                                   €65

5- gangen menu                                                                                   €76