- Buikspek – wulken – aardpeer – hazelnoot – vinaigrette van shiso
- Eekhoorntjesbrood – knolselderij – ontbijtkoek – rode wijnsiroop
Tussengerechten
- Rode mul – chorizo – prei – peterselie – `pil pil`saus
- Gyoza – quattro formaggi – boerenkool – saus van gerookte walnoten
Hoofdgerechten
- Ravioli – rucola – aardappel – zonnebloempitten – aceto balsamico dressing
- Eendenfilet – worstenbroodje – kervelwortel – eigen jus met truffel
Kaasgerecht
- Kaas van de wagen i.p.v. dessert (Supplement €9,-)
Desserts
- Semifreddo – ricotta – koffie – cacao
- Amandel crème brûlée – Buddha`s finger – kletskop – sorbet van mandarijn
3-gangen menu (voorgerecht/hoofdgerecht/nagerecht) €54
3-gangen menu (voorgerecht/tussengerecht/hoofdgerecht) €60
4- gangen menu €65
5- gangen menu €76