MENUKAART

Voorgerechten
  • Crème brûlée van mais – sjalotten – aceto balsamico – paddenstoel (Supplement ganzenlever €5,5o)
  • Ceviche van heilbot – zoete aardappel – tomaat – bottarga – chorizo olie

         Tussengerechten

  • Ossenstaart – inktvis – groene kool – pesto alla genovese
  • Gnocchi – spruitjes – ananas – zuurkool velouté

         Hoofdgerechten

  • Wilde eend – zwarte bes – couscous – knolselderij – palingbouillon
  • Spitskool – sesam – duindoorn – mousseline saus

        Kaasgerechten

  • Chaource – prei – rozenbottel
  • Kaas van de wagen i.p.v. dessert (Supplement €7,-)

        Desserts

  • Pruimen – sangria granita – jeneverbes olie
  • Tartelette met braam – laurier – gezouten citroen roomijs

3- gangen €45 / 4 gangen €56 / 5 gangen € 67