MENUKAART

Voorgerechten
  • Ribeye – pommes pont neuf – artisjok – aioli met roze peper
  • Ceviche van groene asperges – courgette – mais – olie van gedroogde tomaat
  • Halve kreeft – aardbei – bloedworst – barbecue mayonaise (Supplement €12,5o)

         Tussengerechten

  • Venkel – kersen – rode biet – saus van gezouten citroen
  • Rogvleugel – pasta – paprika – olijf – beurre blanc met kerrie

         Hoofdgerechten

  • Confit de Canard – bospeen – anijsbrood – sinaasappel jus
  • Witte bonen – prei – bonenkruid – vadouvan (Supplement chorizoworst €6,-)

        Kaasgerechten

  • Kaas van de wagen i.p.v. dessert (Supplement €7,-)

        Desserts

  • Abrikoos – kamille – gember – wortelsorbetijs
  • Gepocheerde perzik – kefir – lavendelgranita

3- gangen €50 / 4 gangen €61 / 5 gangen € 72