- Ribeye – pommes pont neuf – artisjok – aioli met roze peper
- Ceviche van groene asperges – courgette – mais – olie van gedroogde tomaat
- Halve kreeft – aardbei – bloedworst – barbecue mayonaise (Supplement €12,5o)
Tussengerechten
- Venkel – kersen – rode biet – saus van gezouten citroen
- Rogvleugel – pasta – paprika – olijf – beurre blanc met kerrie
Hoofdgerechten
- Confit de Canard – bospeen – anijsbrood – sinaasappel jus
- Witte bonen – prei – bonenkruid – vadouvan (Supplement chorizoworst €6,-)
Kaasgerechten
- Kaas van de wagen i.p.v. dessert (Supplement €7,-)
Desserts
- Abrikoos – kamille – gember – wortelsorbetijs
- Gepocheerde perzik – kefir – lavendelgranita
3- gangen €50 / 4 gangen €61 / 5 gangen € 72