MENUKAART

Voorgerechten
  • Makreel “Tandoori Style” – mango – aubergine – paprikacremé
  • Ganzenborst – venkel – sardine – tutti frutti
  • Asperges – prei – paardenbloem – hollandaise (Supplement Iberico morcilla € 3,50)

         Tussengerechten

  • Lam gegaard in melk – aardappel – rucola – pijnboompitten – dragonsaus
  • Sla – kwartelei – sambal – in ´t groensaus

         Hoofdgerechten

  • Lasagne van daslook – champignons – amandel – geitenboter
  • Rundernek – coeur de boeuf tomaat – pesto – black eyed beans – jus met groene peper

        Kaasgerechten

  • Kaas van de wagen i.p.v. dessert (Supplement €7,-)

        Desserts

  • Rabarbercremeux – pistache – roos – lycheesorbet
  • Kokosfinancier – yuzu – merengue – komkommer in gin

3- gangen €50 / 4 gangen €61 / 5 gangen € 72