MENUKAART

Voorgerechten
  • Zalm in ´t groen – kwartelei in sambal – spinazie – schuim van gerookte paling
  • Witlof – aardappel – geitenkaas – piccalilly

         Tussengerechten

  • Zeeduivel – witte bonen – cashewnoten – koffie
  • Savooiekool – rode harissa – warme yoghurt (supplement lamsgehakt balletjes €4,50)

         Hoofdgerechten

  • Runder short rib – tofu – shiitake ketchup – sesamdressing
  • Spitskool – gele linzen – bieslook – ricotta

        Kaasgerecht

  • Kaas van de wagen i.p.v. dessert (Supplement €9,-)

        Desserts

  • Karamel crème brûlée – ananas – fleur de sel
  • Rabarber cremeux – pistache – roos – lychee sorbetijs

3-gangen menu (voorgerecht/hoofdgerecht/nagerecht)         €54

3-gangen menu (voorgerecht/tussengerecht/hoofdgerecht) €60

4- gangen menu                                                                                   €65

5- gangen menu                                                                                   €76