Voorgerechten
- Zalm in ´t groen – kwartelei in sambal – spinazie – schuim van gerookte paling
- Witlof – aardappel – geitenkaas – piccalilly
Tussengerechten
- Zeeduivel – witte bonen – cashewnoten – koffie
- Savooiekool – rode harissa – warme yoghurt (supplement lamsgehakt balletjes €4,50)
Hoofdgerechten
- Runder short rib – tofu – shiitake ketchup – sesamdressing
- Spitskool – gele linzen – bieslook – ricotta
Kaasgerecht
- Kaas van de wagen i.p.v. dessert (Supplement €9,-)
Desserts
- Karamel crème brûlée – ananas – fleur de sel
- Rabarber cremeux – pistache – roos – lychee sorbetijs
3-gangen menu (voorgerecht/hoofdgerecht/nagerecht) €54
3-gangen menu (voorgerecht/tussengerecht/hoofdgerecht) €60
4- gangen menu €65
5- gangen menu €76